antiga casa PERVERSIÓ VERTICAL (since 2008)

dijous, 28 de novembre del 2019

Estartit - CAP DE LA BARRA. Vies Esportives.

Aquest darrer estiu he estat treballant en l'equipament d'unes quantes vies d'esportiva d'estil verdonià en una zona de la paret del Cap de la Barra on la roca és de qualitat sputnik però que la gran feixa que talla la paret en aquesta zona feia inviable de traçar-hi una via multi-pitch amb continuïtat des de l'aigua. És aquesta mateixa feixa la que ens proporciona un ampli peu de via per tal d'iniciar les escalades amb comoditat amb el peatge previ d'haver de rapelar aquesta alçada per arribar-hi.
La primera que vaig equipar, juntament amb en Parrella, va ser justament la Fissura Parrella i a banda de la primera meitat de la via que ressegueix el bon diedre fissurat que és l'excusa de la via i el motiu del nom, la segona part de l'itinerari aprofita un mar de corall que va ser tota una troballa. La via del costat també aprofita, encara amb més llargada, aquest magnífic mar de corall.
La Karate contra Mafia té dues reunions: una a l'arbre de dalt de tot de la paret compartida amb la Blau d'Arianna on caldrà portar algun aro de cinta per muntar el top rope (n'he deixat diversos i sempre me'ls manguen) o bé una muntada amb químics a la repissa de sota i que permet una sortida addicional cap a l'esquerra.
Per últim comentar que per accedir a aquestes vies es pot fer com s'ha dit, ràpel.lant des de qualsevol de les reunions, o bé si estem repetint qualsevol de les vies multi-pitch veïnes Mar, cel i Terra, Bros i Herois de l'1 d'Octubre. Des de la repissa de la penúltima reunió d'aquestes vies (abans de fer l'últim llarg) caldrà travessar sense dificultat però encordat cap a l'esquerra fins a trobar el peu de via d'aquestes vies esportives. Hi ha alguna assegurança que garantitza la jugada.

3 comentaris:

Tranki ha dit...

Brutal Ivan, gracies x la feinada. Segueixo somniant amb l esperonot de baix...algun dia arribarà...

nenivan ha dit...

Ja et vaig dir que tenies bona vista, és una king line de mes de 40 mts. Bona per anar-hi amb caiac i fotre-li pegues perquè té a més un bon peu de via però no tant com per que tingui una sortida decent per dalt en plan via de més d'un llarg.
El dia que vulguis anar-hi la tindràs a la teva completa disposició i segur que serà un viot de referencia.
Salut company

Unknown ha dit...

Strange "water hack" burns 2lbs overnight

Well over 160 thousand men and women are utilizing a easy and secret "water hack" to burn 1-2 lbs each night while they sleep.

It's proven and it works on anybody.

Here's how you can do it yourself:

1) Hold a drinking glass and fill it up half full

2) And then use this weight losing HACK

and you'll become 1-2 lbs lighter as soon as tomorrow!