antiga casa PERVERSIÓ VERTICAL (since 2008)

diumenge, 11 de desembre del 2011

Gra de fajol petit - Canal estreta.



Condicions aquest dissabte molt escasses però suficients per pujar-hi i disfrutar d'una escalada de certa dificultat, força lluny de la típica rampa de neu que trobem quan les condicions són més ufanoses.
El primer llarg ja ens va posar les piles. Nosaltres li varem fotre per la llengua de glaç que penja de la cova a l'inici de la canal. Després d'un primer intent que acaba amb un esquenasso a terra aconseguim superar aquest tram de mixte i gel, no sense pocs esforços. Que ningú s’atreveixi a parlar de dry-tooling. Això és mixte guarro típic de la zona.
A continuació, les dificultats decauen però l’escalada no perd en cap cas el seu interès, amb diversos ressalts de gel. El llarg de la cova, llarg com mai l’havia vist i amb unes condicions de neu dura que permetien el piolet tracció a voluntat.
Una maca i interessant matinal d’alpinisme local que ens va fer rascar de valent per poder sortir per dalt. És la variabilitat de les condicions de les vies de neu i gel: el que un dia és una rampa pels nens, al següent et trobes lluitant com un javatu per poder pujar.

3 comentaris:

jortx ha dit...

No estaves tan enfeinat?

A veure si em portes a fer alpinisme, que en això sí que soc un complet ignorant! Llavors ja en tatxarem alguna de bona en roca!

Ah! I quan et vagi bé passa'm les fotos del Ganivet!

nenivan ha dit...

perdo, perdo, perdo... va ser un mati que em vaig poder (voler) escapar. Si que es veritat que estic bastant liat pero aviat acabaré i llavors anem on tu diguis.
Les fotos del ganivet les vaig penjar al dropbox. No les vares veure?

Anònim ha dit...

jo tan l'he feta sense encordar com pringant a saco com tu dius! pot ser molt cabrona la canal estreta!