antiga casa PERVERSIÓ VERTICAL (since 2008)

dimarts, 9 d’octubre de 2018

PORTÉ PUYMORENS - PIC DE L'ESTANYOL (2586mts) - Via del Ratolí del llaç groc (110 mts, 6c+, V+obl) i Via Jack (30mts, 6a+)


Si, ja sé que us ho esteu preguntant i la resposta és afirmativa: les fissures son tan bones com es veuen a les fotos.
Sempre busquem el que no tenim; potser aquest inconformisme  és propi de la condició humana. Vivim al paradís del calcari i el conglomerat però motivats pel llibre d’en Meyers dediquem suor i llàgrimes a trobar la fissura perfecta on gastar l’arsenal de cams que tenim guardat a casa. Amb aquesta gasolina vital, aquesta “eternal flame”, aquest estiu l’amic Ramon Rius ha estat investigant molt pel pic Estanyol, a la zona de Porté Puymorens, buscant com sempre aquella línia fissurada perfecta que ens evoqui els records de llunyans deserts ianquis. A priori és una batalla perduda d’avantmà  perquè el gneis del Pirineu Oriental no presenta una morfologia optima per que surtin línies dibuixades amb regle. Pero ell no ha perdut la motivació i la il.lusió per trobar-ho i efectivament aquest estiu se li ha recompensat tan d’esforç i dedicació.

PIC ESTANYOL (2586mts.) - Via del Ratolí del llaç groc. 110mts, 6c+ (V+obl.)

Totes les fotos són del 3er llarg, la gran excusa per repetir la via tot i que la resta de llargs no desmereixen ben gens.Vessant oest del Pic Estanyol. EL BERNAT D'EN JACK. Via Jack. 30mts, 6a+

Petita via 5 estrelles que no podíem deixar sense obrir. Només aquesta línia t'amortitza el viatge fins aquí.

El Bernat d'en Jack:


2 comentaris:

Unknown ha dit...

Quin treball de ressenya tant ben presentat i quina entrada escrita per animar els caga dubtes...

nenivan ha dit...

Espero que per això serveixi, ambdues vies son altament recomanables.