antiga casa PERVERSIÓ VERTICAL (since 2008)

dimarts, 14 de maig del 2019

MONTGRI - Cap d'Oltrera

Durant els darrers mesos, una sèrie de fanàtics del trad que es mereixen tot el meu respecte per la seva manera d'afrontar els reptes verticals, amb mes capacitat natural i menys dependència de la maquina de foradar, han fet una campanya molt interessant als penya segats del Montgrí que els ha premiat amb l'ultima gran paret interessant que quedava per explotar: el Cap d'Oltrera.
Malgrat que s'havien equipat algunes vies d'antic que podrien arribar a ser prou interessants, el material inadecuat emprat en el seu equipament fan de la seva repetició una empresa no massa recomanable. El rovell que regalima per cadascuna de les xapes delata una aventura del tot exposada. Adjunto alguna ressenya original de l'època com a referencia i que ja havia penjat en aquest mateix blog temps endarrera.
 
Pero el tema que ens ocupa son les recents obertures a càrrec d'aquests cracs i que liquiden de forma gairebé exhaustiva les possibilitats dels sector, amortitzant així una visita molt completa al lloc. Això si, acceptant les regles del joc proposades pels aperturistes i que com tots sabem i acceptem em de respectar fins a les ultimes conseqüències. Penjo les ressenyes i la graduació proposada com a referencia però per obtenir la informació completa pel que fa a aproximacions, material i altra info d'interès serà imprescindible la visita a la seva web:


Moltes gracies a en Bernat Vilarrasa i a en Gerber Cucurell per passar-me la info i no cal dir-ho per la motivació d'anar a explorar llocs tan exòtics.
 


 
1.Travessia del Cap d'Oltrera (13-14 tirades, màxim 6b/c)
2. 4+
3. 6a+
4. 6b
5. Diedre Central 1, 5º
6. Diedre Central 2, 6a/b
7. Diedre Central 3, 5+
8. Diedre del Bufador, 6b.
9. 6a
10. 6a (expo11. 6c,

12. 6a,.
13. 7a,
14. 5+,

15. 5+,
16. 6b,

17. 6b


I tal com havia dit, la ressenya d'alguna de les vies equipades d'antic:


1 comentari:

Unknown ha dit...

Your Affiliate Money Making Machine is waiting -

Plus, getting it set up is as easy as 1, 2, 3!

Here's how it all works...

STEP 1. Choose which affiliate products the system will push
STEP 2. Add some PUSH BUTTON TRAFFIC (it takes JUST 2 minutes)
STEP 3. See how the system explode your list and sell your affiliate products all by itself!

So, do you want to start making profits?

Check it out here