antiga casa PERVERSIÓ VERTICAL (since 2008)

dijous, 26 de febrer del 2009

Maduritas Calientes - Rubies

A sobre del poble abandonat de Rubies, enmig d'una atmosfera amb reminiscencies del pasat, hi ha una serie de parets, no massa altes pero que tenen un conjunt de vies que valen molt la pena repetir. Nosaltres ens varem decantar per la ja classica maduritas calientes i no ens va defraudar. Té quatre llargs molt llargs (permeteu-me la redundancia)i està tota equipada, la roca es de bona a excelent amb unes formes, busties i murs que els esperits més sensibles a la bellesa sabran apreciar. L'ideal es combinar aquesta via amb alguna altra que hi hagi per la paret ja que la logistica de la zona ho permet perfectament i ens proporcionarà una jornada ben completa.
Aquí van algunes fotos:
De Rubies - Maduritas Calientes

De Rubies - Maduritas Calientes

La jornada va començar malament: punxada del Clio al mig del fanguissar i les esperances d'enfilar-se per terra. Ningú per enlloc i molt menys altres escaladors, el lloc és solitari de collons... Per sort, i sense haver-no previst, al cap de deu minuts es presenta un cotxe amb quatre paios a dins. Quina casualitat: en Gerard, en Ramon, en Miquel Perez i en Miquel Vilaplana, colegues de la comarca. Si ho intentes coordinar expressament no ho aconsegueixes... Total, que ens varen salvar la jornada, vam teure el cotxe del fang i ens varem anar a escalar amb ells.

De Rubies - Maduritas Calientes

De Rubies - Maduritas Calientes

De Rubies - Maduritas Calientes

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostres nen, ya os vale apretar així el Clio no ? Ben aviat he d'anar per aquest barris, a córrer per la zona de Rubies.

Salut !

Anònim ha dit...

El Clio aquest fliparies al veure per on l'he posat i l'altre que tenia abans encara pitjor. Només et diré després d'aquesta sortida he hagut de treure el cubrecarter per desdoblar-lo perque de bonyegat que estava no m'entraven bé les marxes.
La zona aquesta es molt guapa, molt solitaria. Arribes al poble de Rubies que està abandonat i té una iglesia romanica i l'unic que et queda es baixar tot el peaso desnivell del Peladet fins a Terradets. Ni que sigui a donar el volt val la pena...
Va tot bé pel Bages ?
Fins aviat