antiga casa PERVERSIÓ VERTICAL (since 2008)

dijous, 22 d’octubre del 2009

Motivades....

De perfil

Quan ens ajuntem amb en David Barceló ens ve de tant en tant alguna motivada i ens fiquem en alguns fregaos que flipem durant dies. Algunes d'aquests ens surten bé, sense anar més lluny algunes de les millors vies del Morro del Quer s'han obert amb una empenta d'aquest tipus i dubto que jo sol hagués fet unes linies tan maques, pero d'altres ens surten una mica rana. Buscant pel fons del disc dur he trobat una foto que en el seu dia em a va molar molt i que ja no recordava que la tenia. Doncs aixó, en un rampell d'aquests que dic ens anem un finde de dos dies i prou als Galayos a fer la via de la Luna a la Penya del Aguila. Aqui es res... El lloc es guapissim, salvatge i molt alpi per trobar-se al mig de la peninsula iberica i la Penya del Aguila és on hi ha les vies més flipants del lloc. Hi ha vies classiques a tutti plein pero les vies més guapes son aquí. Total que en fiquem a la via de la Luna per una variant de A3 que hi ha per la esquerra i quan arribem a la R veiem que no comunica amb la via de la Luna. Cagada al pal, tirem avall. (per cert res a veure aquests artificials amb els de conglomerat o calcari, als A3 d'aquí et fonen el cervell). Per aprofitar la sortida i ja que erem allà ens fiquem a la Tiempo de Cambio que va pel costat esquerra i diuen que és la via fissura més guapa del pais. Fem dos llargs i finalment tots els excessos que em fet des de que em sortit de casa ens passen factura i també hem de tirar avall. Per cert, realment molt guapa la via aquesta, imprescindible pels fanatics del crackclimbing.
En resum podriem dir que en aquesta sortida no varem fer massa res pero en guardo encara un record molt viu i intens i a sobre ara he recuperat aquesta foto. Me la va tirar en David just a l'inici del llarg de A3 i l'ambient és de puta mare, sembla el Capi o no?
Per cert, el diumenge a la tarda ja tornavem a ser a casa per anar al cine amb la Judit i és que en David és tot un road man...

6 comentaris:

Mohawk ha dit...

Osti, aquesta la van fer en lliure l'Andrada o el C. Suárez, no?

Dèu n'hi do la fissuraca de la "Tiempos", he vist alguna foto que fa por!!

A tibar-li amb aquestes motivades!!

nenivan ha dit...

Es que nosaltres ens varem motivar per l'ascensió en lliure de l'Andrada i el publireportage que li varen fer al SINNIVEL (quans anys fa d'aixó ja?)pero nosaltres anavem amb artificial eh?
La Tiempos es més humana i com has dit, fa por de veure...
haig de reconeixer que quan escribia el post pensava amb tu i amb en Jortx i la motivada que duieu a l'estiu entrenant per la Deja Vu. Per cert, has vist el Vertex?

TRANKI ha dit...

INcreïble bow...aquesta via seria el meu somni en lliure....diuen que és una passada i que es pot fer en TRE tirades o en una de llarga ( si vols fer els llargs de crux que quedin 8a o 8a+).

Iq uè tal el "artifo" granitic? Sobrega als montserratins? ës facil de muntar????

mmmm...igual motiva un viatget als madriles per l'any vinent...hehehe!

Gracies bow!

nenivan ha dit...

La nostra intenció era pasar humilment en artificial i crec que eren tres tirades, el problema va ser que el primer llarg va per un diedret amb la fissura molt cega i no duiem pitons petits. Amb aquelles fisures que es veien qui ens havia de dir que els necessitariem i la ressenya tampoc deia res... No es que sigui el llarg mes dificil pero no duiem el material correcte per aixó varem optar per entrar per aquesta variant de l'esquerra que comento i que a la ressenya semblava que comunicava amb la via de la Luna. Un cop fet aquest llarg ja entres de ple al planxote de dalt i les fisures de les fotos de l'Andrada. Si necessites un matxaca que t'asseguri compta amb mi, els jumars canten a les meves mans... i així tatxaria un projecte (boig) que em va quedar pendent.
Val la pena amortitzar la excursió a altres vies de la zona tipus la que comento Tiempo de Cambio, Sulayr...les coneixes? Aquesta paret té uns quants viotes de nivell si vas en lliure (jo en artificial i gracies). La resta de parets dels Galayos tenen vies més classicorres, les guapes son a la Penya del Aguia...
fins aviat campeon

Mohawk ha dit...

El que hauríem de fer és una trobada de 3 o 4 dies a Galayos, tots els fanàtics junts!!!

nenivan ha dit...

Doncs compteu amb mi, si us interessa ho tirem endavant, el problema pero es que els Galayos és molt alpi i de seguida et peles de fred. En tot cas, hi ha altres llocs interessants... has vist "fisuras de la zona centro?" (pedriza, cabrera...) o esperar a que passi el fred.
fins aviat