antiga casa PERVERSIÓ VERTICAL (since 2008)

diumenge, 16 d’octubre del 2011

El nanu es torna a enfilar

De El nanu es torna a enfilar

Segona escalada de l’Albert a Montserrat. En Pep ens comenta si volem tornar a quedar per fer una escaladeta amb el seu nanu que arran de l’altra vegada que hi varem anar li varen quedar moltes ganes. Pos vinga, s’ha d’anar alimentant aquesta incipient motivació. Qui sap si algun dia l’anirem a assegurar a la Santbenedictes?
Ens anem en cordada multitudinària en Xevi, en Pep, l’Albert i el nenivan a la Canaleta de les ninfes a la Miranda de Santa Magdalena. Via sense massa secret però ja d’una certa verticalitat i dificultat i que contribueix a construir un altre esglaó en la seva progressió pel climb.
L’únic inconvenient d’aquest tipus de sortides? Doncs que has de mesurar molt bé els comentaris de caràcter sexual i de refinat gust escatològic, d’altra banda tan habituals, per no traumatitzar el sagal i que no vulgui tornar mai més.
De El nanu es torna a enfilar

De El nanu es torna a enfilar

De El nanu es torna a enfilar

De El nanu es torna a enfilar

2 comentaris:

TRanki ha dit...

i a la SNOOPY o el CARLES no hi vau ser fa una setmana????...vaig veure una cordada IDEM??!!!

Sanbeneddictes? bufff...calla calla...que facin bloc...si per un casual se li ocurreix fer la meitat del que hem fet el tanco a casa....quin patir!!!

Tot és del color del vidre a través del qual es miren les coses...hahaha!

nenivan ha dit...

pos devien ser uns altres perque aquesta escalada la varem fer unes setmanes endarrera. Porto l'actualització del blog una mica endarrerida...
La Santbenedictes? Pagaria calés tan sols per assegurar-lo a tota la via i pujar a jumars...Va parir quin via del quinze, és potser la que m'ha impressionat més quan n'he sentit a parlar.
Saludus company