antiga casa PERVERSIÓ VERTICAL (since 2008)

dijous, 19 de gener del 2012

En honor a la veritat cal dir...

En un comentari deixat per l’Eduard Escalatroncs al post que vaig publicar dies endarrere sobre la llista dels top ten de les patents més “curioses” d’aquest país, indicava que el numero 9 de la classificació havia sortit al mercat de la mà de la marca italiana Kong. Tampoc em va estranyar, al mateix post ja indicava que es tractava d’un engendro interessant que bé mereixia provar-se i va fer que comencés a buscar info sobre aquest aparell.
Tal dit, tal fet: a la mateixa web de Kong ho anunciaven com a novetat d’aquest any batejat amb el nom de Gipsy. http://www.kong.it/ Hi tenen penjat un vídeo d’un paio escalant una fissura (per cert, una via curta però guapíssima en un bloc enmig d’un prat) que li dona l’oportunitat de testar, amb caiguda inclosa, les tres talles que actualment es fabriquen.
Pel que he pogut observar i seguint amb la intuïció que ja vaig tenir en un primer moment, cal dir que la talla més petita no supleix en cap cas els friends tradicionals doncs la col·locació del trasto aquest és molt més difícil. En canvi però, en les talles més grans i gracies a la reducció de pes i volum que suposa, es torna una bona alternativa als friends gegants. Tot i que la col·locació continua sent més complexa que posar un friend talla Camalot del 6 i tal, el guany en pes i volum supera amb escreix el benefici que aporta la facilitat de col·locació. També és veritat que en una fissura ampla tipus off-widht tens més possibilitats de parar-te, inclús sense mans, i entretenir-te a col.locar l’aparell. A veure que tal....

2 comentaris:

Anònim ha dit...

s'haurien de dir Gipsy Kings. Ja ja.

Davits

nenivan ha dit...

els gipsy kings no els veig gaire apretant pel rotpunkt en una fissura... en tot cas després d'unes copes de fino.
saludus company