antiga casa PERVERSIÓ VERTICAL (since 2008)

dimarts, 3 de gener del 2012

PIRATES

Després de la bona acollida que va tenir en la seva estrena al Festival Internacional de Cinema de muntanya de Torelló d’enguany, els realitzadors de l’obra, en Miquel Perez i en Miquel Vilaplana, comencen la ronda de distribució i difusió d’aquesta pel·lícula/documental sobre aquest reduït grup d’escaladors montserratins que va revolucionar l’escalada de l’època.
El film va ser realitzat amb uns mitjans escassísims i amb la prioritat de minimitzar les despeses al màxim doncs estava tot sufragat integrament pels dos pares de la criatura fet que no impedeix que hagin realitzat una obra de qualitat considerable, suplint els mitjans amb el saber fer i molta il·lusió.
Aquí, entrem en joc els amics per donar-los un cop de mà dins les nostres possibilitats: primer posant-nos sota les seves ordres en el rodatge i després ajudant en la difusió des dels nostres humils mitjans disponibles.
Us passo a continuació el calendari per les projeccions previstes per l’actual mes de gener i Febrer. No cal dir que recomano a tot aquell que no va poder anar a Torelló a escapar-se un dia a veure-la.


Dijous 02 de Febrer de 2012:
Panxa del Bou,
C/ Quintana, 80
Sabadell, 937 209 824

Divendres 03 de Febrer de 2012 (21:00 h):
Club Muntanyenc Sant Cugat
Plaça de la Vila, 2Sant Cugat del Vallès - Tel. 93 674 53 96

Divendres 17 de Febrer 2012 (22:00 h):
Cine Club Vic,
http://www.cineclubvic.com/


Dijous 23 de Febrer 2012 (21:00 h):
Centre Excursionista Bufalà,
C/de la Costa 13
Badalona

2 comentaris:

Anònim ha dit...

ei no puc anar'hi cap dia d'aquets!!
si la torneu a passar per unaltre lloc i altres dates,sera tot un plaer veure-la.gracies per la info i salutacions.sergi.Alella.

nenivan ha dit...

Segur que hi haurà més dies. Tot just ara comencen a distribuir-la i aquestes son les primeres dates. Més endavant anirem publicant els passes que es vagin programant.
Fins aviat