antiga casa PERVERSIÓ VERTICAL (since 2008)

dimecres, 30 de desembre del 2020

El Púlpit de Sau - Dra. Jekyll i Mrs. Hyde

 Les últimes jornades d'exploració pels cingles del Cabrerés seguint les senyals que periodicament ens van arribant procedents del radar que en Ramon porta instal.lat de serie per trobar linies fisurades de primera classe als en aparença rostolls que trobem sobre les aigües del pantà de Sau ha donat els ultims fruits en forma de dues bones linies fisurades al mes pur estil Annot.

La primera que va caure va ser la Dra. Jekyll que ressegueix en una primera part l'evident llastra cinc estrelles que arranca de terra i acaba d'arribar a la reunió per un fugisser, pero molt bó,  sistema de primes fissures. De dificultat 6b i amb reunió equipada amb parabolts i anella per fotre-li pegues fins aborrir és una escalada amb una plaent succesió d'encastaments de mans i punys a la primera part de la via i de bons dits a la segona.

La segona línea bona del sector (i potser l'última donades les caracteristiques de la paret) va ser la Mrs Hyde. Com a antisesis de la primera, és tracta d'una dificil linia fissurada pel mig d'una placa desplomada, curta pero intensa, on els dificils i tortuosos encastaments de dits ens va impedir d'encadenar i proposar-ne una dificultat malgrat que s'augura quelcom proxim al seté alt. La reunió també equipada amb parabolts i anella per poder-la provar al gust.