antiga casa PERVERSIÓ VERTICAL (since 2008)

dimecres, 22 d’abril del 2009

A vegades no tot són marges i rostolls...

De El petit tresor

Normalment quan et diuen: “tinc una paret al costat de casa que té molt bona pinta. No sé si hi ha vies o que, però un dia ho hauríem d’anar a mirar” t’imagines un rostoll de 10 metres i ple d’herba. A tots ens ha passat, arribar a peu de via i acabar la jornada encenent un focarràs a peu de paret i explicant histories mil. Aquest cap de setmana el rollo va anar així però a diferencia d’aquesta norma no escrita ens varem emportar una grata sorpresa. Varem trobar una viota de quatre llargs que ja estava oberta i que resseguia un evident diedre de roca prou bona tot i les poques repeticions que se li suposen, amb una escalada de V/V+ bastant desequipada que ens va posar les piles.
Potser aquesta via en una paret molt més explotada tipus Vilanova o Montserrat no seria de les millors, tot i que es molt guapa, però el conjunt de la jornada, entre el factor exploració, la bellesa de l’escalada i de l’entorn i evidentment la triomfada va fer d’aquesta una jornada memorable. A partir d'aquets dia ens referim a aquesta via, tot i no coneixer el nom, com El petit tresor, en clara referencia a la sensació de piratapatapalo que busca un tresor marcat amb una X en un mapa amb escasses referencies. Em va venir el cap les paraules d’un flipat que vaig sentir fa molt de temps que assegurava que a Catalunya encara queden llocs verges i inexplorats. El que dic, un flipat, però gairebé tenia raó, havia d’haver dit en tot cas “semi-verges”.
De El petit tresor

De El petit tresor

De El petit tresor

De El petit tresor

De El petit tresor

De El petit tresor

3 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Bona línia, almenys pel que he vist a les fotos, no dius on es troba, però per deducció, és a la Garrotxa?, no cal que precisis el lloc, suposo que si no ho fas públic d'entrada motius tindràs.
Et vaig llegint

lali ha dit...

Noooo! no és la Garrotxa, Jaume. Pots continuar provant.

nenivan ha dit...

Hola companys, primer de tot gracies per l'interés mostrat. No es troba a la Garrotxa pero tampoc m'agradaria desvetllar més detalls per una simple raó, tenim la intenció de obrir diverses vies per aquesta zona i no m'agradaria que una publicació precipitada ens fes canviar de plans.
De totes formes, si tens una mica de paciencia aviat publicarem la feina feta. I dic aviat perque abans que entri la calor de l'estiu vull tenir-ho bastant arreglat.
Fins aviat.
nenivan