antiga casa PERVERSIÓ VERTICAL (since 2008)

dimarts, 23 de març del 2010

Les baumes del Teixidor

De Baumes del Teixidor

Molt a la vora del Morro del Quer, just a la vessant de la muntanya de davant, hi ha les baumes del Teixidor, lloc emblemàtic del Bisaura no massa conegut per la gent de fora però on s’hi respira un misticisme especial, amb les restes de les construccions, els tancats del bestiar, les feixes encara ben arrenglerades i sobretot, la cascada, el principal abastidor d’aigua, caient per sobre la bauma. És la típica sortida que alguna vegada tothom dels voltants ha fet i aquest dissabte, aprofitant una visita amb el meu germà al Dau per fer boulder, ens hi varem tornar a acostar de nou.
Cal dir que faci poc o molt que hi has anat per ultima vegada és una visita que sempre sorprèn i les fotos sempre saben transmeten aquest aura. Com deia l’estudiós local Sr. Vinyeta, el més curiós és el fet de saber que encara és possible trobar a Sant Quirze, a Besora, o algun altre poble dels voltants a alguna persona que hi va néixer i viure uns quants anys... Això avui seria impensable.
De Baumes del Teixidor

De Baumes del Teixidor

De Baumes del Teixidor

De Baumes del Teixidor

De Baumes del Teixidor

3 comentaris:

Anònim ha dit...

un lloc fantàstic i tota la volta per la baumassa de dalt realment espectacular...des del Berguedà, va ser tota una sorpresa poc coneguda i del tot espectacular... penja unes ressenyes del Morro home,que alguna via hi ha..!!!
adrià

nenivan ha dit...

Hola Adrià, les ressenyes les tens penjades aqui al costat a l'apartat de "Ressenyes". Espero que t'hi puguis acostar un dia i sobretot que t'agradin. Si hi vas ja em diràs el que... tan per bó com per dolent. Si necessites alguna info extra ja m'ho diràs.
Fins aviat

Anònim ha dit...

Ei nen, que tal?
Veig que parles de baumes, el meu tema predilecte je je.

Per cert encara queda gent viva que hi va viure, sense anar més lluny, l'avi d'en Turru i va nèixer, que et sembla.

Salut!
David Vilaseca